VIDEO. Imagini din dronă cu incendiul uriaș de lângă București

Data actualizării: Data publicării:
imagini din drona cu incendiul
Imagini din dronă cu incendiul uriaș de lângă București FOTO: Digi24

Incendiul uriaș izbucnit la un centru de colectare a fierului vechi de lângă Capitală a fost filmat din dronă, Riscul de poluare este foarte mare. Fumul gros se vede din București. Locuitorii din zonă au primit mesaje Ro-Alert.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dispozitivul de intervenţie la incendiul de la centrul de colectare deşeuri din Chitila a fost suplimentat, iar pentru stingerea focului au fost alertate nouă autospeciale de stingere şi şase cisterne.

"Stivele cu deşeuri au 10 metri înălţime. Se acţionează pentru stingere şi pentru limitarea propagării", a informat vineri Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov (ISUBIF).

De asemenea, a fost emis şi un mesaj prin sistemul RO-ALERT, care avertizează oamenii să evite zona REMAT Holding Chitila şi să lase libere căile de acces pentru intervenţia pompierilor.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri