Isteria „ambulanței care fură copii”. O scriitoare a fost agresată în Capitală, pentru că se plimba cu „Ambulanța pentru literatură”

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta dorina

Isteria „ambulanței care fură copii” a făcut o nouă victimă. O scriitoare a fost bătută în Capitală, în apropiere de Gara de Nord, după ce oamenii au crezut că „Ambulanța pentru literatură” condusă de aceasta este un paravan pentru...furtul de copii.

Femeia a fost la un pas să fie linșată, așa că s-a închis în ambulanță și a sunat la 112. “În jurul orei 23.30, femeia a sesizat Poliţia prin apel 112 despre faptul că a fost agresată de un grup de bărbaţi, pe o stradă din sectorul 1. La faţă locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Secţiei 3, iar din primele verificări s-a stabilit că femeia, care dormea într-o autospecială inscripţionata cu însemne specifice ambulanţei, staţionată în faţa unui imobil de pe raza sectorului 1, a fost lovită de cinci bărbaţi. Poliţiştii i-au identificat pe aceştia şi i-au condus la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru audieri.

Persoana vătămată a primit îngrijiri medicale de specialitate în incinta subunităţii de poliţie, dar a refuzat transportarea la spital. Cu privire la vehiculul în care dormea victima, s-a stabilit că este un unul privat, nu aparţine sistemului de ambulanţă şi nu are utilitate medicală”, spune Poliția Capitalei.

“Am avut o solicitare pentru a acorda asistenţă medicală unei femei de 55 de ani, victima unei agresiuni, care prezenta plăgi faciale. E o fişă fără nume, femeia a primit asistenţă medicală la faţa locului şi nu a vrut să fie transportată la spital”, a declarat pentru “Adevărul” Alis Grasu, managerul Ambulanţei Bucureşti.

Scriitoarea, Doina Popescu-Brăila, își promovează prin țară creațiile literare într-o dubiță inscripționată cu mesajul „Ambulanța pentru Literatură”. De curând, femeia și-a schimbat mașina cu una mai încăpătoare, pentru că, spune ea, noaptea o folosește pe post de „dormitor”, relatează obiectivbr.ro

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri