Nelu Tătaru: Cred că noi am lipit toate valurile

Data actualizării: Data publicării:
Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, sustine o conferinta de presa la sediul Guvernului
Nelu Tătaru a declarat vineri că, în următoarele zile, în România va exista o creștere progresivă a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat vineri că, în următoarele zile, în România va exista o creștere progresivă a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus și a explicat situația epidemiologică în care se află România.

"Valul doi? Cred că noi am lipit toate valurile în acest moment. În contextul în care Europa a intrat în valul doi, noi neieșind din valul unu l-am prins și pe al doilea.

Suntem într-un moment în care avem o creștere a numărului de cazuri și în contextul european al valului doi ne lipim și noi acolo", a explicat ministrul Sănătății.

În ultimele 24 de ore au fost 4.026 de cazuri noi de COVID-19 din 30.325 de teste efectuate. Alți 75 de români au murit din cauza noului coronavirus, în timp ce la Terapie Intenisvă sunt internați 726 de pacienți, un nou număr record.

Citiți și:

Cum luptă statele europene cu valul 2 de coronavirus. Mai multe țări au reinstituit starea de urgență parțială

România a intrat în valul 2 al pandemiei, crede Alexandru Rafila: Suntem într-un moment de transmitere comunitară intensă

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri