O fată de 17 ani a fost prinsă cu substanţe interzise lângă un liceu din Târgoviște

Data actualizării: Data publicării:
droguri la dambovita
O fată de 17 ani a fost prinsă cu substanţe interzise lângă un liceu din Târgoviște. FOTO: facebook Jandarmeria Dâmbovița

O fată de 17 ani a fost prinsă de jandarmi în timp ce consuma substanțe interzise lângă un liceu din municipiul Târgovişte.

Jandarmii care parulau în zona unei școli din Târgoviște au observat într-o mașină mai multe persoane care fumau ţigarete şi care au devenit agitate la apariţia acestora.

"Având în vedere comportamentul suspect al celor patru tineri, jandarmii i-au interpelat, iar în urma verificărilor au depistat asupra unei minore în vârstă de 17 ani un pachet cu foiţe pentru rulat tutun care conţinea în interior un mugure de culoare verde, învelit în celofan şi o ţigaretă tip joint, cu miros înţepător, susceptibile de a fi substanţe interzise", precizează Jandarmeria Dâmboviţa.

Fata a recunoscut că produsele găsite asupra sa îi aparţin, iar substanţele interzise găsite în pacheţelul cu foiţe pentru ţigarete le folosea pentru consumul propriu.

Fetei i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Cazul a fost predat S.C.C.O. Dâmboviţa pentru continuarea cercetărilor.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri