Un bărbat din București și-a atacat soția în casă. În timp ce interveneau polițiștii, în locuință a izbucnit un incendiu

Data actualizării: Data publicării:
ID175735_INQUAM_Photos_George_Calin
Sursa foto: George Calin / Inquam Photos

UPDATE: Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii de la Secția 24 din București au fost sesizați că, la o locuință din Sectorul 5, are loc un caz de violență domestică.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au depistat un bărbat care nu a dat curs solicitărilor acestora și ar fi devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat, arată comunicatul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

În timpul intervenției, în imobil a izbucnit un incendiu, iar polițiștii prezenți au pătruns în locuință, unde au identificat o femeie ce prezenta leziuni în zona gâtului, pe care au scos-o din casă. Aceasta a fost transportată de urgență, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

De asemenea, la fața locului a fost identificat un minor, copilul acestora, care nu prezenta leziuni, aflându-se în afara oricărui pericol.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor și a fost condus la sediul secției, în vederea continuării cercetărilor.


O femeie din București a sunat la numărul de urgență 112 și a spus că soțul ei și-a ucis fiica, apoi a incediat locuința.

Polițiștii sosiți la fața locului au descoperit că cele sesizate de femeie se confirmă, imobilul fiind în flăcări.

Victima a fost scoasă din locuința, fiind tăiată in jurul gâtului. Tânara este în stare de inconstienta.

Din locuință a fost scos și un minor de 7 ani, în viață, fără semne de violență.

Bărbatul a fost reținut și este în custodia polițiștilor.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri