Traian Băsescu: Care este Grindeanu cel adevărat? Ce spune premierul

Data actualizării: Data publicării:
basescu_

Președintele PMP, Traian Băsescu, a scris joi pe Facebook că la instalarea în funcția de premier a văzut un Sorin Grindeanu „slugarnic”, iar în conferința de presă de miercuri seară a văzut un Grindeanu „stăpân pe el” și întreabă care este cel adevărat?.

„La instalarea în funcție, am văzut un Grindeanu care se comporta slugarnic față de Dragnea și PSD. Aseară, în conferința de presă, am văzut un Grindeanu stăpân pe el și care îi pune abrupt problema demisiei lui Dragnea, dar arată și problemele de funcționare ale PSD. Oare care este Grindeanu cel adevărat? Grea dilemă, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Răspunsul pe care îl caută fostul președinte a fost oferit chiar la conferința de presă pe care o susținut-o Sorin Grindeanu joi la Palatul Victoria, atunci când a declarat: Să ştiţi ceva, cel de ieri și de azi, ăsta e adevăratul Grindeanu. Lucrurile au venit invers, de la domnul Dragnea, datorită funcției. N-aș vrea să intru în detalii, sunt lucruri care țin de un comportament fără legătura cu actul de guvernare sau viața internă din PSD”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri