Răspunsul sfidător al unei șoferițe din Târgu-Jiu care și-a parcat mașina de teren pe două locuri destinate persoanelor cu handicap

Data publicării:
masina parcare mall targu jiu

O tânără din Târgu-Jiu și-a parcat autoturismul de teren nu pe unul, ci pe două locuri destinate mașinilor persoanelor cu handicap. Întâmplare a avut loc în parcarea subterană a unui mall din oraș, iar un șofer a surprins autoturismul într-o poză.

Imaginea postată pe o pagină de Facebook s-a viralizat rapid, iar în scurt timp, profilul tinerei a început să fie etichetat în secțiunea de comentarii.

Inițial, femeia a răspuns sfidător: „Parchez unde vreau eu! Mâine o să o parchez tot acolo, măcar să fiu zilnic în centrul atenției”. Însă după o avalanșă de comentarii în care era criticată pentru atitudinea sa lipsită de respect, tânăra a revenit la sentimente mai bune și și-a cerut scuze.

„Nu credeam niciodată că se va ajunge aici. Prima dată luai totul ca pe o glumă. Dar degeneră prea tare. Orice om greșește, e omenesc. Asta nu înseamnă că trebuie să înjurați și să folosiți cuvinte jignitoare. Era prea aglomerat și nu aveam loc de parcare. Nu dădui în cap la nimeni. Stați calmi, mai mult de 10 minute nu am stat să ocup locurile. Îmi cer sincer scuze pentru toată nebunia creată”, a scris aceasta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri