VIDEO. Cum se distrează în spital doi pacienți cu Covid-19: fac întrecere din cărucioare, pe hol

Data actualizării: Data publicării:
covid giurgiu

Doi pacienți infectați cu coronavirus, aflați în cărucioare cu rotile, s-au luat la întrecere pe holul secției cu bolnavi de Covid-19 din Spitalul Județean Giurgiu. Imaginile au fost filmate de alți pacienți infectați cu SARS-CoV-2, care au ieșit din saloane și au fost martori la întreaga scenă.  Conducerea spitalului a dispus o anchetă internă. Anchetă face și Poliția din Giurgiu.

Digi24 a contactat Spitalul Județean din Giurgiu și managerul a confirmat că sunt imagini surprise în secția de boli infecțioase a instituției medicale, iar cei doi pacienți sunt infectați cu Covid-19. Managerul a refuzat să spună câți pacienți infectați cu noul coronavirus sunt internați aici, dar din imagini se vede că sunt cel puțin cinci persoane. Managerul spune că fiecare stă în salonul propriu, însă pentru că se simt bine și pentru că probabil că s-au plictisit, pacienții au ieșit pe holul spitalului.

În orice caz, imaginile cu cei doi pacienți care fac întrecere pe hol din cărucioarele cu rotile au apărut pe rețelele sociale, iar managerul spune că a sesizat poliția, pentru că pacienții nu ar fi avut voie să iasă din saloane. Pe de altă parte, el a declanșat și o anchetă internă, pentru a vedea cum s-a putut întâmpla acest lucru.

Fiind o „zonă roșie” a spitalului, personalul medical nu stă acolo, ci într-un alt spațiu, dintr-o „zonă verde”.

De altfel, filmarea și distracția s-au întrerupt când cadrele medicale au observat ce se întâmplă și le-au atras atenția. Ancheta va stabili dacă a fost vorba și despre o neatenție sau neglijență a cadrelor medicale.

Editor web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri