Două treimi din cazurile noi din Timiș, înregistrate la o fabrică de procesare a cărnii. Unitatea a fost închisă pentru dezinfecție

Data publicării:
abator, carmangerie
FOTO cu caracter ilustrativ: Getty Images

O firmă de procesare a cărnii din Timiş a fost închisă, după ce 56 de angajați au fost confirmați cu COVID-19 în ultimele 24 de ore. Numărul total de infectări din această unitate a ajuns la 93 de persoane.

Cei 56 de angajați infectați cu coronavirus reprezintă două treimi din totalul de 88 de noi cazuri raportate sâmbătă în județul Timiș.

"În urma testărilor COVID-19 efectuate angajaţilor unei unităţi de procesare carne de pe raza judeţului Timiş, dupa apariţia primelor cazuri pozitive în rândul acestora, s-au depistat pozitiv, în ultimele 24 ore, un număr de 56 persoane. Până la această dată, la nivelul întregii unităţi, sunt confirmate 93 de persoane pozitive. Pe acest considerent s-a decis suspendarea activităţii întregului obiectiv, pentru o perioadă de 7 zile, cu posibilitate de prelungire în caz de nevoie", informează DSP Timiş.

Societatea comercială îşi va relua activitatea după efectuarea unei igienizări şi dezinfecţii riguroase, precum şi după testarea personalului cu maxim 48 de ore înainte, cu rezultat negativ.

Deoarece persoanele depistate pozitiv nu prezintă simptome care să pună probleme medicale deosebite, acestea se află în izolare, precizează sursa citată. 

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri