Tragedia aviatică din Milano. MAE: 7 cetățeni români printre victime

Data publicării:
Un avion privat model Pilatus PC 12, înmatriculat cu seria YR-PDV în România, s-a prăbușit în San Donato Milanese (Milano). Toate cele opt persoane aflate la bord au murit.
Un avion privat model Pilatus PC 12, înmatriculat cu seria YR-PDV în România, s-a prăbușit în San Donato Milanese (Milano). Toate cele opt persoane aflate la bord au murit. Foto: Profimedia Images

Ministerul de Externe vine cu noi precizări în cazul accidentului aviatic de lângă Milano în care, potrivit presei italiene, și-au pierdut viața miliardarul Dan Petrescu, soția și fiul său. 7 cetățeni români sunt printre victime, potrivit MAE.

Toți cei șapte români aveau și altă cetățenie.

Până la acest moment, Consulatul General al României la Milano nu a primit solicitări de asistență consulară cu privire la acest incident.

Consulatul General al României la Milano continuă este pregătit să acorde asistență consulară, inclusiv cu privire la facilitarea repatrierii corpurilor neînsuflețite și eliberarea certificatelor de deces, potrivit comunicatului.

Omul de afaceri Dan Petrescu, soția acestuia și fiul lor au murit în tragedia aviatică soldată cu opt morți, de ieri, de la Milano, potrivit presei italiene. Jurnaliștii scriu și că datele privind viteza și altitudinea arată că ceva neașteptat s-a întâmplat cu 16 secunde înainte de prăbușire. Cu o avere estimată la 3 miliarde de euro, Dan Petrescu avea afaceri în domeniul imobiliar și al comerțului.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri