Sari la conținut
News Alert

Allview lansează sistemul inteligent de iluminat

Visual Fan, compania care deține brandul Allview, lansează sistemul Allview Smart Home, dedicat confortului locuinței. Compania a intrat la finalul anului trecut pe segmentul de soluții pentru smart home si va continua să extindă portofoliul dedicat caselor inteligente.

1351534582_w670_h447

Compania Visual Fan din Braşov anunţă lansarea pe piaţă a “Allview Smart Home”, un sistem inteligent de control al iluminatului din locuinţă, despre care spune că aduce un plus de confort şi o factură mai redusă.

Sistemul Allview Smart Home conține:

  • Smart Cam – cameră inteligentă care joacă și rolul unei unități centrale ce conectează în același timp toți senzorii casei inteligente cu ajutorul tehnologiei ZigBee.

  • Smart Mirror –sistem smart home care include o oglindă inteligentă, ce recunoaște atingerile în 10 puncte de presiune, se conectează la mediul online prin WiFi și comunică prin Bluetooth cu alte gadget-uri.

  • Senzor multifuncțional – detectează mișcarea, temperatura, umiditatea și luminozitatea

  • Smoke Safe – pachet cu senzor de fum

  • Gas Safe – pachet cu senzor de gaz

  • Priza inteligentă – oferă informații despre consumul electric în timp real și pot fi pornite sau oprite de la distanță

  • Transmițător IR – înlocuiește toate telecomenzile din locuință

  • Senzor de inundație – notifică imediat când detectează scurgeri de apă în locul în care este poziționat

  • Becuri inteligente

  • Comutator de scene wireless.

Cele două tipuri de becuri inteligente, Smart Bulb și Rainbow Smart Bulb, prin care utilizatorii sistemului Allview Smart Home pot crea diverse scenarii de tipul „dacă/atunci”, permit schimbarea automată a iluminatului din locuință. Becurile pot fi coordonate cu ajutorul camerei inteligente Allview Smart Cam și controlate prin aplicația Android dedicată. Astfel, pentru becul Rainbow Smart Bulb este disponibilă o varietate de 1,6 milioane de nuanțe de culori, iar becul Smart Bulb poate fi setat atât pe lumină caldă, cât și rece, fiind disponibile mai multe tonuri în funcție de preferințe. Noile becuri contribuie la economii importante de energie, având o putere de 7W și durată de viață de 15.000 de ore.

Allview Smart Home a introdus comutatorul de scene wireless, care înlocuiește orice întrerupător din locuință, prin realizarea a șase scene presetate. Cu un design minimalist și dimensiuni reduse, comutatorul poate fi amplasat pe perete sau pe altă suprafață plană, nefiind nevoie să fie conectat la priză, pentru că funcționează pe baterii. Comutatorului îi poate fi atribuită, de asemenea, funcțiunea MASTER ON (setează tabieturile de dimineață: trage draperiile, pornește televizorul, aparatul de cafea etc) /MASTER OFF (oprește toate aparatele și luminile).

“Segmentul smart home are un mare potențial de creștere. Așa cum în anii 2000 telefoanele inteligente erau unele dintre cele mai importante realizări tehnologice, ce au devenit o normă astăzi, un nou pas este realizat de sistemele smart home”, spune Costin Miron, Product Manager, Allview Smart Home, într-un comunicat.

Pe aceeași temă