Transporturi

Află de la Digi24 cele mai noi știri din domeniul transporturilor. Fii la curent cu cele mai noi legi, știri despre infastructură și transportatori, greve, noutăți despre autostrăzile României, harta rutieră, rețeaua de metrou. Află din timp modificările la mersul trenurilor și noutățile Tarom și ale altor companii aeriene.

ford_intrare

Ford cere drumuri în România

Licitaţia pentru autostrada Craiova-Piteşti va fi pe 1 noiembrie. Ştirea vine de la Ministrul Transporturilor prezent joi la Craiova, la o întâlnire a constructorilor de maşini.

cfr marfa logo crop

Vagoane de datorii, trase de CFR Marfă

Una dintre cauzele pentru care s-a ajuns la subfinantarea sectorului feroviar a fost că societățile s-au înglodat în datorii și, de cele mai multe ori, din cauza că statul român face afaceri proaste...

autostrada3 facebook cnadnr 17 12 2015

Guvernul a rupt CNADNR în două

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România îşi încetează activitatea. Guvernul a decis, prin Ordonanţă de Urgenţă, ca aceasta să se despartă în două companii noi.

transportatori

Transportatorii nu renunță la protest

Federația Operatorilor Români de Transport a anunțat că nu renunță la proteste. Joi, între orele 09.00 și 15.00, va organiza proteste la nivel național. Din federație fac parte 1.500 de companii de...

masina-inmatriculata-bulgaria-600x360

Cum fentează românii plata rovinietei

Transportatorii străini dar și deținătorii autoturismelor înmatriculate în alte țări râd în față autorităților atunci când le sunt aplicate amenzi pentru nedeținerea rovinietei.

Curs Valutar

1 CHF = 5.0832

1 EUR = 4.9765

1 GBP = 5.8018

1 USD = 4.6386

Vremea

București Băneasa
14°C
Presiune
757mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată