Transportatorii protestează și în țară. Centura Brașovului e blocată

Data actualizării: Data publicării:
brasov protest

Circulația a fost dată peste cap, joi, nu numai în Capitală, ci și în alte orașe importante ale țării. Șoferii își manifestă dezacordul pentru prețul prea mare al polițelor de răspundere civilă auto.

Zeci de camioane se adunaseră, în jurul orei 10:00, pe centura ocolitoare a oraşului Braşov, transmite corespondentul Digi24. Aici este un important nod rutier pentru întreaga țară – pe aici trec toate camioanele de mare tonaj - și traficul se desfășura cu mare greutate. Camioanele se mută de pe o rută pe alta, trecând pe drumul național 1, Brașov-Predeal, și apoi DN 11 Brașov-Târgu Secuiesc.

Poliția a stat de vorbă cu șoferii și i-a avertizat să nu folosească nejustificat semnalele acustice. Foarte probabil, în prima parte a zilei situația nu se va schimba.

Telespectatorii Digi24 au surprins imagini și de la alte proteste ale transportatorilor în țară:

CRAIOVA:

TÂRGU MUREȘ - două camione blochează intrarea în Târgu Mureș dinspre Cluj:

protest targu mures intrare cluj

SUCEAVA:

Protestatarii din Cluj au blocat A3, între Turda și Gilău:

protest turda gilau

BACĂU:

Vă reamintim: dacă și dumneavoastră ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre, puteți lua legătura cu noi pe secțiunea Digivox a site-ului digi24.ro, pe email (redactie@digi24.ro sau digivox@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta telefonic sau ne puteți trimite fotografii și filmulețe pe WhatsApp la numărul 0771.100.304. Este important să ne spuneți numele dumneavoastră și locul de unde le transmiteți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri