Un bărbat a fost ucis într-un schimb de focuri la un concert rap din New York 

Data publicării:
TI 1

Foto: Facebook

La ora 10.15 au izbucnit împușcăturile care i-au făcut pe spectatorii concertului să se îndrepte panicați către ieșirile de urgență, a precizat poliția. Nu se știe care a fost motivul împușcăturilor și nu s-au făcut încă nicio arestare.

Studentul Ayo Fagbemi a declarat că la momentul împușcăturilor DJ-ul T.I se afla pe scenă.

„Chiar când urma să intre T.I am auzit două împușcături și imediat oamenii au început să se îmbulzească spre ieșire. S-au auzit cel puțin trei împușcături, dar după a doua oamenii au început să fugă”, a spus tânărul.

Pe Twitter, a fost postat un video cu imagini din club.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Diana Zuluga, care locuiește în apropierea clubului și se afla pe balcon, a spus că oamenii erau „înnebuniți” și a precizat că muzica tare a acoperit zgomotul primei împușături, dar că a doua s-a auzit mai tare ceea ce i-a făcut pe oameni să o ia la fugă.

La intrarea în club au fost folosite detectoare de metale, astfel că nu se știe cum s-a introdus arma în club. De asemenea, polițiștii nu au stabilit încă nici câte focuri au fos trase.

În 2009, rapperul T.I a pledat vinovat la acuzațiile că a deținut arme în mod ilegal și a fost condamnat la un an și o zi de închisoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri