Mapamond

Află de la Digi24 știrile internaționale de ultima oră, noutățile din afară, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin. Ai noutăți din Europa, SUA, Asia, Africa i multe altele. Ai informații la zi despre toate evenimentele internaționale importante.

spatiu cosm

Rușii vor să exploreze Luna

Proiect temerar al agenţie spaţiale a Federaţiei Ruse. Potrivit directorului agenţiei, la începutul anilor 2030 va fi trimisă o rachetă spre Lună, cu scopul de a începe explorarea satelitului natural...

aeroport bagaje-Mfax

Air France, a noua zi de grevă

Greva piloţilor de la Air France continuă să ţină despărţite familii şi să strice vacanţe, pentru a noua zi la rând. Piloţii protestează faţă de planul companiei de a dezvolta o filială low-cost...

FMI building

Grecia iese din acordul cu FMI

Grecia ar putea ieşi din acordul de ajutor cu FMI şi UE mai repede decât se credea iniţial. Anunţul a fost făcut de premierul grec Antonis Samaras după o discuţie cu Angela Merkel, relatează Reuters.

campanie recrutare mossad

Mossad face recrutări on-line

Gest îndrăzneţ al serviciilor secrete israeliene, Mossad. Agenţia de informaţii a postat un anunţ pe site-ul de internet pentru recrutarea spionilor şi a informatorilor din orice ţară a lumii.

Curs Valutar

1 CHF = 5.0905

1 EUR = 4.9757

1 GBP = 5.7992

1 USD = 4.6253

Vremea

București Băneasa
15°C
Presiune
754mmHg
Vânt
1m/s
Prognoza detaliată