O femeie a murit după ce a fost împinsă în fața metroului, la New York. Suspectul a fugit, dar apoi s-a predat poliției

Data actualizării: Data publicării:
barbat ridicat de politist
O femeie a murit după ce a fost împinsă în fața metroului, la New York. Foto: CNN

Poliția din New York a arestat un bărbat care ar fi împins o femeie în fața metroului, iar apoi a fugit de la fața locului, relatează CNN. Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață și potrivit anchetatorilor victima, care nu a putut fi salvată, avea 40 de ani și era de origine asiatică.

Suspectul, identificat ca fiind Simon Martial, în vârstă de 61 de ani, a fost acuzat de crimă, au transmis reprezentanții Poliției din New York (NYPD). Acest s-a predat unui birou NYPD la mai puțin de o oră după incident. Anchetatorii au stabilit că a fost vorba de un atac "aleatoriu", mai scrie sursa citată. 

Poliția a mai precizat că Michelle Alyssa Go, în vârstă de 40 de ani, a murit după ce a fost împinsă pe șinele trenului, în stația de metrou Times Square. Suspectul a fugit apoi de la fața locului, iar ulterior s-a predat. 

"Incidentul fost neprovocat și victima nu pare să fi avut nicio interacțiune cu subiectul”, a declarat comisarul Keechant Sewell, în timpul unei conferințe de presă susținută sâmbătă. O anchetă este acum în desfășurare, a spus Sewell.

Suspectul are antecedente penale și se presupune că ar fi un om al străzii. Mai mult, cu doar câteva minute înainte s-o împingă pe victimă pe șine, el se apropiase de o altă femeie. 

"Se apropiase mai întâi de o altă femeie, care nu era asiatică, dar aceasta s-a speriat și a plecat. A simțit că e în pericol, iar în timp ce se îndepărta a asistat la scena în care victima a fost împinsă în fața garniturii de tren", a declarat adjunctul șefului poliției, Jason Wilcox.

"Astăzi, o femeie a intrat în stația de metrou, ca orice newyorkez, doar încercând să ajungă acolo unde trebuia", a declarat primarul orașului New York, Eric Adams, într-o declarație pe Twitter. Acesta a susținut necesitatea unor măsuri pentru a întări siguranța călătorilor în stațiile din întreaga metropolă. 

Citește și: VIDEO Imagini șocante cu un bărbat care împinge o femeie în fața metroului din Bruxelles. Conductorul a oprit la timp

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri