Prima reacție a Rusiei la atacul occidental asupra Siriei

Data actualizării: Data publicării:
rusia

Prima reacție a Moscovei după lansarea atacului occidental țintit asupra Siriei a venit din partea ambasadorului rus în Statele Unite, Antaoli Antonov.

El a postat pe Facebook un comunicat în care acuză Vestul de aplicarea unui „scenariu pregătit dinainte” și avertizează că vor fi „consecințe”, iar responsabilitatea pentru aceste consecințe vor reveni exclusiv Washingtonului, Londrei și Parisului. 

„Insultarea președintelui Rusiei este inacceptabilă și inadmisibilă”, a scris Antonov. „SUA nu au niciun drept moral de a învinovăți alte țări” din moment ce Washingtonul dispune, la rândul său, de un amplu arsenal de arme chimice, a afirmat ambasadorul. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anterior, șeful Pentaonului, James Mattis, avertiza că se așteaptă la o campanie de dezinformare în orele și zilele următoare în legătură cu atacul occidentalilor din Siria și de aceea a promis ca oficialii să comunice îndeaproape cu presa. Acest anunț făcut chiar de secretarul Mattis sugerează că Washingtonul se așteapta la o reacție rapidă și probabil dură din partea Rusiei.

Citiți și:  MAE rus: SUA au atacat Siria tocmai când avea o șansă la pace

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri