Galerie Foto O tânără de 24 de ani din Oradea, "îngeraș" pentru Victoria's Secret. "Când eram mai mică, băieții râdeau de mine"

Data actualizării: Data publicării:
colaj daiana canalas
Sursa foto: Facebook / Daiana Canalas

La doar 24 de ani, o tânără din Oradea își trăiește visul cu ochii. Începând din această toamnă va deveni "îngeraș" pentru Victoria's Secret. "Este tot ceea ce mă definește ca model", spune Daiana Canalas, care a început aventura în lumea modellingul pe când avea doar 15 ani. Drumul a fost presărat cu multe provocări, dar și cu satisfacții. Astăzi, Daiana este un nume cunoscut pe catwalk-ul internațional, iar de curând a reprezentant România la "Top model 2023", la Festivalul de Film de la Cannes. Despre viața din culisele prezentărilor de modă, Daiana a vorbit într-un interviu, în exclusivitate pentru Digi24.ro.

Daiana Canalas s-a născut pe 05 aprilie 1999, la Oradea. A început să practice atletismul pe când avea doar 9 ani și este absolventă a Liceului cu Program Sportiv "Bihorul". În cei 9 ani în care a practicat sport de performanță, tânăra a participat la diferite competiții și a câștigat medalii după medalii.

"Proba mea a fost rezistența între 1.500 - 2.000 de metri. Am participat la maraton, pentatlon, ștafetă. Mereu mă întorceam câștigătoare acasă, fiind printre primele 3 locuri", spune Daiana.

Drumul spre succes 

Primele încercări timide în lumea prezentărilor de modă au fost pe la 15 ani. A prins încet, încet curaj și drag de scenă. Doi ani mai târziu pășea cu adevărat în lumina reflectoarelor, pe catwalk, ca model pentru o agenție din Cluj-Napoca. Nu singură, ci alături de două mătuși, care au vegheat-o în permanență din umbră.

"De la vârsta de 17 ani am început să și câștig din asta. Mătușile mele, Monica și Dorina, m-au însoțit mereu, chiar și acum o mai fac uneori. Ele îmi poartă mereu de grijă și mă încurajează în tot ceea ce fac, una dintre ele este designer de modă. Ea m-a îndemnat și m-a încurajat încă de cand eram mică", povestește Daiana.

În 2017, soarta a dus-o la Monaco, acolo unde l-a cunoscut pe John. Managerul australian a remarcat-o imediat și i-a propus să colaboreze. O săptămână mai târziu, parafau înțelegerea, iar de atunci cariera ei a început să fie pe val.

"Managerul meu m-a remarcat în timpul unei sedințe foto, când eram la Monaco pentru o ședință foto. După o săptămână am semnat contractul pentru o perioadă de 5 ani, iar din acel moment am început și joburile internaționale", spune tânăra.

"Îngeraș" pentru Victoria's Secret

New York Fashion Week, Paris Fashion Week, Milano Fashion Week și Miami Fashion Week sunt doar câteva dintre evenimentele de fashion la care a participat în anii care au urmat. A îmbrăcat și a defilat în haine create de designeri celebri, printre care Jaggad, Chanel și Guess. A lucrat și cu Andres Aquino, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din industrie, cel care a pus, în 2005, și bazele Couture Fashion Week, un show cu tradiție în lumea modei.

Anul trecut, în septembrie, s-a înscris la castingul pentru Victoria's Secret. A fost acceptată și, zilele acestea, va semna contractul care o va transforma în "îngeraș" pentru casa de modă.

"Dorința și ambiția m-au determinat să merg la castingul pentru Victoria's Secret. Am trecut cu bine de proba costumului de baie, catwalk, ședința foto și interviu. Acest contract înseamnă pentru mine foarte mult, este tot ceea ce mă definește ca model! Luna aceasta voi semna contractul pentru o perioadă de 5-7 ani. Din câte știu, sunt a doua tânără din România care o să lucreze pentru Victoria's Secret", spune Daiana.

"Când eram mai mică, băieții râdeau de mine"

Cum arată o zi din viața Daianei?! "Foarte activă! Îmi iubesc rutina și stilul meu de viață la maximum. Pasiunea mea cea mai mare este sportul. Îmi place enorm de mult să alerg și să fac sală. Îmi place să gătesc sănătos, zilnic gătesc acasă pentru familia mea. Mănânc foarte sănătos, am grijă mare la acest capitol. Mănânc foarte multe fructe, pur si simplu iubesc fructele și legumele. Îmi place foarte mult să îmi petrec ziua alături de iubitul meu și de familie. În zilele mai lejere, ies cu prietena mea cea mai bună în oraș, îmi place să îmi petrec timpul alături de ea", spune tânăra din Oradea.

"Când eram mai mică, băieții râdeau de mine că eram foarte slabă, însă acum toți întorc capul după mine…", spune Daiana zâmbind complice. 

Un mesaj pentru fetele care vor să-ți calce pe urme? "Le doresc succes! Trebuie să se înarmeze, însă, cu multă răbdare, atitudine și, mai ales, încredere în forțele proprii."

Deși i s-a propus să se mute în Los Angeles, Daiana amână momentul. Pentru început va face naveta Oradea - New York - Los Angeles și, spune ea, "în timp voi vedea ce îmi rezervă viitorul".

Sursa foto: Facebook / Daiana Canalas
Sursa foto: Facebook / Daiana Canalas

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri