Jurnalul de Științe, lider de audiență, sâmbătă, 23 martie 2019

Data publicării:
teodora si sophia

Emisiunea “Jurnalul de științe”, difuzată la Digi24 sâmbăta, a fost lider de audiență în 23 martie 2019, în intervalul orar 16:30 - 17:00, atât la nivel urban, în rândul publicului tânăr (comercial), cât și la nivel național.

Forumul European al Roboticii, organizat anul acesta în București, influența consumului constant de ouă asupra sănătății inimii și efectele benefice ale cafelei arabice în tratarea cancerului au fost câteva dintre subiectele care au atras telespectatorii.

Cunoașterea în doze precise” a depășit, săptămâna trecută, toate celelalte subiecte abordate de televiziunile de știri în intervalul orar 16:30 - 17:00. În medie, la nivel național, aproape 100.000 de telespectatori au urmărit la Digi24 ediția jurnalului științific din 23 martie 2019.

Realizatoarea Teodora Safta aduce săptămânal pasionaților de cunoaștere cele mai noi descoperiri științifice și invenții uimitoare din lumea tehnologiei. Emisiunea a intrat luna trecută în al treilea an de difuzare și este difuzată pe posturile Digi World, Digi Life și Digi24.

Teodora Safta face parte din echipa Digi24 de aproape șapte ani. A început să lucreze în redacția de știri și, din 2017, realizează emisiunea “Jurnalul de Ştiinţe”, o producţie originală Digi World. Este, de asemenea, producătorul emisiunii “Digipedia Ştiinţă”, moderată de profesorul Alexandru Mironov şi difuzată pe postul de documentare Digi World.

Jurnalul de științe” este singura emisiune din media românească dedicată informațiilor de actualitate din domeniul științelor. “Cunoașterea în doze precise” este în fiecare vineri de la ora 19:00 la Digi World și de la ora 23:00 la Digi Life. Sâmbăta de la ora 16:30, emisiunea este transmisă și la Digi24, într-un format extins care include imagini spectaculoase din documentare științifice realizate recent.

Digi World este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și, posturile de radio Pro FM, Digi FM, Music FM, Dance Fm și Chill FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri