EURO 2020: Christian Eriksen a fost externat după o „operaţie reuşită”. Fotbalistului i s-a implantat un defibrilator cardiac

Data actualizării: Data publicării:
Christian Eriksen pe teren.
Christian Eriksen a fost externat după o „operaţie reuşită”. Foto: Profimedia

Mijlocaşul Christian Eriksen a fost externat vineri după o operaţie reuşită, la şase zile după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui meci de la EURO 2020, a anunţat Federaţia daneză de fotbal, citată de AFP.

Medicii au indicat joi că îi vor implanta lui Christian Eriksen un defibrilator cardiac, după ce fotbalistul s-a prăbuşit pe teren în cursul meciului Danemarca - Finlanda (0-1), disputat sâmbătă în Grupa B a EURO 2020.

Eriksen a suferit un stop cardiac în minutul 43 al meciului de la Copenhaga, fiind resuscitat pe gazon înainte de a fi transportat la un spital din capitala daneză, unde a fost operat, existând un mare semn de întrebare în ce priveşte continuarea carierei sale.

„Operaţia a decurs bine şi mă simt bine ţinând cont de împrejurări, a declarat într-un comunicat jucătorul, care i-a putut vizita pe coechipierii săi aflaţi în cantonament la nord de Copenhaga.

Eriksen a mulţumit pentru nenumăratele mesaje primite.

Învinsă în primele meciuri din grupă, 0-1 cu Finlanda şi 1-2 cu Belgia, Danamerca trebuie să câştige ultima partidă din grupă, împotriva Rusiei, tot la Copenhaga, pentru a mai avea şanse la calificarea în optimi de finală, potrivit Agerpres.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri