Liga 1. Fotbalul a învins criza: Rapid a câștigat cu 2-1 partida cu Viitorul Constanța

Data publicării:
rapiddddd

Aerul de la malul mării nu le-a priit jucătorilor lui Marian Rada, care au rămas în zece la mijlocul primei reprize după ce Alexandru Coman a văzut al doilea cartonaş galben. Lucrurile au mers din rău în mai rău pentru giuleşteni, iar Ionuţ Voicu a trimis în propria poartă cu câteva minute înainte de pauză.

Alb-vişiniii s-au trezit în repriza a doua: Voicu i-a pasat lui Mihai Roman, care l-a învins pe Buzbuchi cu un şut la colţul scurt. Cu o jumătate de oră înainte de final, Oros i-a adus pe rapidişti în avantaj după o lovitură de la colţul terenului.

Egalitatea numerică s-a restabilit pe teren după „roşul” direct văzut de Bălaşa, care l-a lovit pe Nicolae Vasile în jumătatea de teren a oaspeţilor. Rapid a fost aproape de 3-1, însă bara s-a opus la reluarea lui Ciolacu după centrarea lui Emil Dică de la colţul terenului.

Viitorul putea obţine un punct în final, dar giuleştenii s-au apărat eroic la cea mai mare ocazie a gazdelor: Pecanha s-a opus în două rânduri la şuturile lui Dică şi Alibec, apoi Nicolae Grigore a respins şi el, iar Rapid a plecat cu toate cele trei puncte de la malul mării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri