Lionel Messi a dezvăluit că a avut nevoie de mai mult timp decât a prevăzut, pentru a se reface după Covid-19

Data publicării:
Lionel Messi ține în brațe al șaptelea trofeu Baloul de Aur câștigat.
Fotbalistul argentinian Lionel Messi a câştigat pentru a şaptea oară trofeul „Balonul de Aur”. Foto: Profimedia Images

Lionel Messi a dezvăluit că are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera după ce a fost infectat cu Covid-19 în timpul sărbătorilor de iarnă. Fotbalistul a transmis într-o postare pe Instagram că se antrenează în aceste zile pentru a se reface 100%.

''Aşa cum ştiţi, eu am avut Covid şi vreau să vă mulţumesc pentru toate mesajele pe care le-am primit. Mi-a luat mai mult timp decât am prevăzut pentru a mă face bine şi sunt aproape recuperat şi nerăbdător să revin pe teren. Mă antrenez în aceste zile pentru a mă reface 100%, înainte de frumoasele provocări din acest an şi sper că în curând ne vom revedea'', a scris Messi pe contul său de Instagram, unde a postat şi o fotografie alături de soţia lui Antonella Roccuzzo şi canişul lor Toby.

Messi, care a câştigat Balonul de Aur pentru a şaptea oară, a contractat virusul în vacanţa de iarnă, după ce a petrecut câteva zile în Argentina, transmite AFP, citată de Agerprs. După revenirea în Franţa, pe 5 ianuarie, el a fost testat negativ şi a început antrenamentele individuale la baza sportivă a lui PSG, dar nu a fost suficient recuperat pentru a juca în meciurile oficiale.

Cel mai probabil , Lionel Messi va fi menajat şi la meciul de sâmbătă dintre Paris Saint-Germain şi Brest, din Ligue 1.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri