Buzărnescu s-a înclinat în fața agresivității Mariei Sharapova

Data publicării:
2017 US Open Tennis Championships - Day 1
Foto: Guliver/GettyImages

Mihaela Buzărnescu, locul 56 WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-3, 6-0, de rusoaica Maria Sharapova, locul 59 WTA, în primul tur de la Shenzhen Open.

2017 US Open Tennis Championships - Day 1
Foto: Guliver/GettyImages

Buzărnescu s-a înclinat în faţa jocului de o agresivitate feroce, etalat de fostul lider WTA. Totuşi, românca a avut momentul ei, în care s-ar fi putut desprinde în setul I, când a condus cu 3-2 şi 30-0, cu avantajul break-ului reuşit la 2-2. Din acel moment, românca nu a mai reuşit să câştige niciun ghem până la final, relatează News.ro.
Partida a durat o oră şi 20 de minute, cu 47 de minute primul set.

Irina Bara, partenerea de dublu a Mihaelei Buzărnescu, a fost şi antrenoare, luni, pentru coechipiera sa. Bara a intrat de două ori pe teren şi a încercat să o ajute cu sfaturi pe Mihaela Buzărnescu.

Maria Şarapova nu este pe partea de tablou a Simonei Halep, pe care o poate întâlni doar în finală. În manşa a doua, rusoaica va evolua cu americanca Alison Riske, locul 70 WTA.

Buzărnescu nu părăsește însă competiția de la Shenzen. Ea și Irina Bara se vor înfrunta în sferturi la dublu cu echipa Simona Halep și Irina Begu.

Citește și: Primul meci, prima victorie a Simonei Halep în acest an. Ce șanse are să-și păstreze titlul de lider mondial

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri