Un tânăr de 19 ani din Brăila a fost arestat pentru proxenetism prin metoda „loverboy”

Data publicării:
barbat cu mainile prinse in catuse la spate
Foto: Profimedia

Un tânăr de 19 ani din Brăila a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru proxenetism, informează vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Conform sursei citate, tânărul a fost reţinut joi de la Serviciul de Investigaţii Criminale, el fiind acuzat că a determinat o femeie, prin metoda 'loverboy', să practice prostituţia în România şi în afara ţării.

"Din probele administrate în cauză a rezultat că, în perioada noiembrie 2023 - martie 2024, prin folosirea metodei 'loverboy', ar fi determinat o femeie să practice prostituţia în diferite oraşe din România şi de pe teritoriul european, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, în tot acest timp folosind violenţe fizice şi verbale pentru a o determina să continue practicarea prostituţiei şi ar fi obţinut în toată perioada foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi", precizează informarea transmisă de IPJ Brăila.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Brăila a admis propunerea Parchetului şi a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările au fost efectuate sub coordonarea directă a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri