ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Hagi, replică dură pentru Becali

hagi2

Patronul FCSB se plânsese că Viitorul nu a avut cea mai bună formulă de start la meciul pierdut acum două etape cu CFR Cluj.

Clujul dă startul unei bule imobiliare

cluj FB

Preţurile apartamentelor clujene le-au depăşit pe cele din perioada de boom imobiliar şi pentru că oraşul din Ardeal a devenit al doilea pol economic al ţării, după Bucureşti.

Energia, scumpită artificial de înţelegeri ilegale

contoar energie electrica

Despăgubirea consumatorilor casnici pentru facturile umflate la electricitate este greu de făcut. Consiliul Concurenţei a amendat cu 16 milioane de euro cinci companii care vindeau contoare la...

Teodorovici se leapădă de responsabilitatea ROBOR

teodorovici

Dobânda interbancară (ROBOR), ajunsă la maximul ultimilor patru ani, cu efect asupra ratelor plătite de români la bănci, nu este atributul Guvernului sau Ministerului de Finanțe, se apără ministrul...

Liga 2 | Luceafărul Oradea a pierdut la Afumați

Afumati

Luceafărul Oradea a cedat la limită meciul din această dimineață, de la Afumați, scor 1-2. Soarta partidei s-a decis în repriza a doua, când s-au înscris toate cele trei goluri.

Robbie Williams a primit cadou o cultură de marijuana

"The Sea Of Trees" Premiere - The 68th Annual Cannes Film Festival

Artistul, care a recunoscut în nenumărate rânduri că îi place să fumeze marijuana și a dezvăluit chiar că a fumat la Palatul Buckingham, a primit din partea soției sale o cultură de marijuana.