Sari la conținut
News Alert

BOX. Alex Jur boxează cu gândul la titlul mondial

Doar trei zile au rămas până la gala de box profesionist de la Sînmartin, care i-ar putea aduce pugilistului bihorean Alexandru Jur cea de-a patra centură din carieră.

După ce a boxat în Belgia, Franţa, Italia, Finlanda şi în Africa, Jur este pregătit și pentru primul meci pe care-l va disputa în România, în fața propriilor suporteri.

Meciul de sâmbătă i-ar putea oferi bihoreanului șansa de a se lupta pentru titlul mondial mult mai repede decât ar fi crezut. Asta pentru că în cazul cuceririi centurii Mediterranean, Alex Jur ar putea deveni challenger pentru titlul mondial în versiunea WBA. Pugilistul bihorean a făcut această mărturisire în emisiunea Divizia locală, de la Digi24 Oradea.

"Vreau să câștig acest titlu, după aceea să mă clasez în topul mondial și dacă va fi așa, în decembrie poate am o șansă mai mare să fiu challengerul oficial pentru WBA, pentru titlul mondial", a declarat Alexandru Jur, deținătorul centurii EBU.

Deocamdată, Alexandru Jur se gândeşte la adversarul francez pe care-l va întâlni la Sînmartin. Jean Jacques Olivier a disputat până acum zece meciuri la capătul cărora a obținut nouă victorii, din care opt prin knock-out.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Pe aceeași temă