Iohannis, elevilor la deschiderea anului şcolar: „Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi”

Data publicării:
klaus iohannis - digi

Primarul Klaus Iohannis a participat, luni, la festivitatea de deschidere a anului şcolar la Şcoala Gimnazială numărul 18 din oraş, el lăudând conducerea unităţii pentru eforturile făcute pentru dezvoltarea acesteia, scrie Mediafax.

"În fiecare an, prima zi de şcoală este o sărbătoare şi pentru elevi, şi pentru părinţi, dar şi pentru noi, din administraţia publică locală. Pentru noi, Primăria municipiului Sibiu, Consiliul Local, şcolile sunt foarte importante. Probabil şcolile sunt cea mai importantă preocupare a noastră şi faptul că am venit astăzi (luni - n.r.) aici, la Şcoala 18, la deschiderea anului şcolar, este pentru a arăta că sunt impresionat de cât de bine aţi reuşit dumneavoastră, colectivul de conducere, colectivul de cadre didactice, să dezvoltaţi această şcoală. Este o şcoală de cartier, a fost o şcoală simplă, dar cu rezultate bune, iată că doar în câţiva ani s-a reuşit transformarea Şcolii 18 într-un model, un model nu numai pentru Sibiu, ci şi pentru mulţi alţii", a spus Iohannis.

El a vorbit despre sălile mari şi spaţioase ale şcolii, despre dotările acesteia, dar şi despre faptul că unitatea, recent extinsă şi modernizată, are nevoie de noi extinderi, datorită numărului mare de elevi care aleg să urmeze cursurile aici. În finalul discursului său, Iohannis le-a adresat un mesaj elevilor: "Pentru voi, dragi elevi, un singur sfat: învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi. Vă doresc un an şcolar bun".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri