Mesajul de "adio" al lui Marian Oprișan, cel mai vechi "baron" PSD

Data actualizării: Data publicării:
marian oprisan
Marian Oprisan a transmis un mesaj după ce a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Marian Oprișan spune că are "sufletul împăcat" după alegerile locale 2020, în urma cărora a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, pe care o deținea de aproape 20 de ani.

El susține într-un mesaj postat pe Facebook că în ceea ce îl privește, "lupta continuă". 

"Dragii mei vrânceni,

Vă mulțumesc din suflet, tuturor!

Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat.

Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră.

Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.

Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea.

Așa să ne ajute Dumnezeu!", este mesajul postat pe Facebook de Marian Oprișan.

Liderul PSD Marian Oprișan a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, pe care o deținea de aproape 20 de ani. Candidatul comun al PNL și USR PLUS, Cătălin Dumitru Toma, este cel care a câștigat funcția în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020.

La alegerile locale din 2020 alegătorii l-au putut vota direct pe președintele Consiliului Județean. În urmă cu 4 ani, acesta a fost ales dintre consilierii județeni, votați pe liste, chiar de către aceștia. 

Citiți și: Alegeri locale 2020. Ce atribuții are președintele de Consiliu Județean

„Dacă pică Oprișan, este un semnal mai puternic decât înfrângerea Gabrielei Firea. Gândiți-vă puțin ce înseamnă: Gabriela Firea este venită în PSD de șase ani. Oprișan e fibră! Oprișan înseamnă PSD. Oprișan însemna unul dintre nemuritori din PSD”, a comentat duminică seara, la Digi24, gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri