Video Marian Oprișan îi cere despăgubiri de peste 2,5 milioane de euro lui George Simion. „Mariane, nu-ți dau niciun ban!”

Data actualizării: Data publicării:
g simion filmat in fata casei lui marian oprisan
George Simion spune că nu-i va da niciun ban lui Marian Oprișan. Sursă foto: captură video

Scandal între George Simion și baronul de Vrancea, Marian Oprișan, după ce fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea l-a dat în judecată pe liderul AUR. Simion a spus duminică, într-un video transmis pe Facebook, că Oprișan îi cere daune de peste 2,5 milioane de euro pentru defăimare, deoarece liderul AUR a declarat că Marian Oprișan este adevăratul proprietar al celebrei case din Bolotești, despre care baronul de Vrancea susține că este a mamei lui.

„Mi-au venit actele. Mă dă în judecată Marian Oprișan, care spune că nu este aceasta casa lui și-mi cere despăgubiri pentru imagine, domnul Portofel (poreclă dată lui Marian Oprișan - n.r.) avea o imagine foarte bună, de 2.650.000 de euro”, spune George Simion într-un video filmat în fața casei din Bolotești, Vrancea, despre care Marian Oprișan susține că îi aparține mamei sale. 

„Atât vrea Marian Oprișan de la mine, pentru că, spune el, casa asta e a mamei lui și nu valorează mai mult de câteva sute de mii de euro. Dar sunt mai multe case. Numai din gardul ăsta de aici și faci o casă”, mai spune George Simion, în timp ce se plimbă prin fața unui zid lung care străjuiește proprietatea de la marginea pădurii.

„Mariane, nu-ți dau niciun ban!”, strigă apoi Simion peste zid și le cere ajutorul vrâncenilor să depună mărturie că „această casă este a lui Marian și nu a mamei lui, care a muncit confecționeră”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Scandalul dintre cei doi a pornit în luna martie, când George Simion a mers la reședința din Bolotești, pe care a filmat-o din exterior, și a spus că este o casă care valorează trei milioane de euro și îi aparține lui Marian Oprișan. 

Marian Oprișan, în a cărui declarație de avere nu apare această construcție, a reacționat la vremea respectivă și a anunțat că va face plângere împotriva lui Simion și îi va cere în instanță diferența dintre 3 milioane de euro și 375.000 de euro, cât susține el că valorează proprietatea, potrivit G4Media.ro.

Casa din Bolotești, construită la marginea pădurii și înconjurată de un zid înalt, a făcut subiectul multor articole de presă. Marian Oprișan a declarat că nu este a lui, ci a mamei sale, însă nu a explicat cum a putut să ridice o asemenea construcție, formată din mai multe corpuri de clădiri, din pensie.

Marian Oprișan, care a condus județul Vrancea timp de mai multe mandat din poziția de președinte al Consiliului Județean, este acum vicepreședinte.

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri