Live

Un cineast a fost ucis de o girafă pe platoul de filmare

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Shutterstock

Carlos Carvalho, un cineast din Africa de Sud, a fost ucis de o girafă pe un platou de filmare din această ţară. Deşi a fost transportat la un spital cu un elicopter, cineastul nu a supravieţuit, din cauza rănilor grave pe care le-a suferit, scrie hollywoodreporter.com. Anunţul a fost făcut sâmbătă de agenţia CallaCrew. Potrivit Variety.com, citat de News.ro, Carlos Carvalho avea vârsta de 47 de ani.

„Carlos filma un lungmetraj la Glen Afric din oraşul Broederstroom şi a suferit un incident fatal în care a fost implicată o girafă pe platoul de filmare. A fost transportat cu elicopterul la Spitalul Milpark din Johannesburg, dar a decedat din cauza rănilor suferite, miercuri, la ora 20.50”, a anunţat agenţia, pe platforma de socializare Facebook. 

Potrivit People.com, compania de producţie Two Oceans Production, cu sediul în Cape Town, a confirmat pentru Entertainment Weekly că cineastul lucra ca operator de cameră de filmat pentru filmul de televiziune german „Premium Nanny 2” (titlu provizoriu), când a fost lovit în cap de o girafă mascul, numit Gerald.

Richard Brooker, a cărui familie deţine Glen Afric Country Lodge, a spus pentru The Telegraph că girafa va rămâne pe această proprietate. „Gerald va rămâne aici. Nu a făcut nimic greşit”, a spus el.

Un purtător de cuvânt al Glen Afric a spus că cineastul a ignorat averismentul pentru siguranţă de a nu se apropia de animal şi că nu era autorizat să filmeze.

Cineastul sud-african era cunoscut pentru contribuţia sa la filmul „The Forgotten Kingdom” (2013), pentru care a câştigat premiul pentru cea mai bună imagine la African Movie Academy Awards. Carvalho a fost directorul de imagine şi pentru documentarul „Mining for Change: A Story of South African Mining” (2010).

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trei girafe dintr-o specie aflată pe cale de dispariție au murit electrocutate din cauza stâlpilor de tensiune prea scunzi

Partenerii noștri