Live

VIDEO | Accident grav la Timișoara: O bătrână și nepoțica ei, lovite pe trotuar de un șofer care folosea telefonul în timp ce conducea

Data publicării:

Accident grav la Timișoara, provocat de un șofer care folosea telefonul mobil în timp ce conducea. O bătrână și nepoțica ei au fost rănite după ce o mașină a intrat pe trotuar și le-a izbit de zidul unei patiserii. Atenție, materialul video conține imagini care vă pot afecta emoțional!

Accidentul s-a petrecut în zona complexului studențesc din Timișoara. Bătrâna și nepoata ei se aflau pe trotuar când dintr-o dată un autoturism condus de un tănâr de 22 de ani a pătruns în zona pietonală și le-a lovit.

Polițiștii spun că șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Tot oamenii legii spun că tânărul era distras de telefonul mobil în momentul în care accidentul s-a petrecut.

Bărbatul este cercetat de polițiști pentru vătămare corporală din culpă.

Editor web: Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un tânăr de 31 de ani a fost găsit mort într-un apartament din Timișoara

Şoferul unui autobuz de transport în comun din Timișoara, operat de urgență după ce a fost lovit de un pasager

Un pui de cățel a călătorit 100 de kilometri sub capota unei mașini din Timișoara. Șoferul l-a găsit pitit în zona motorului

Grindeanu anunță că Centura Timișoarei va fi dată în circulație în iulie. Ce spune despre „celebra autostradă pentru urși”

Partenerii noștri