Live

Marcel Ciolacu compară atacurile Hamas cu atentatele din 11 septembrie. Ce spune premierul despre vizita în Israel

Data publicării:
Premierul Marcel Ciolacu. INQUAM PHOTOS / Virgil Simonescu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminică, despre situația din Israel, că de la atentatele din 11 septembrie 2001, „nu a mai existat un asemenea atac terorist”. Şeful Executivului nu a confirmat informaţia privind vizita în Israel, însă a afirmat că „cu certitudine, săptămâna viitoare voi avea minim o deplasare externă”, la Kiev.

„Cu certitudine, săptămâna viitoare voi avea minim o deplasare externă”, a spus premierul, el explicând că va fi o formulă de genul şedinţei de guvern comune a celor două state, România şi Ucraina, convenită de mai mult timp, de când a venit premierul ucrainean Denis Smîhal în România.

„În funcţie de acest program o să vedem dacă se impun şi alte deplasări”, a spus premierul la Prima News, potrivit News.ro.

Ciolacu a afirmat, de asemenea, că situația din Israel este o situaţie tensionată.

„Trebuie să fim foarte corecţi, totul s-a declanşat de la un atac terorist condus de Hamas, asupra cetăţenilor din Israel. Cred că de la 11 septembrie, nu a mai existat un asemenea atac terorist. Acesta este adevărul, de aici s-a pornit”, a precizat Ciolacu.

Întrebat dacă poate confirma că va avea şi o vizită în Israel, marţi, aşa cum a apărut informaţia pe surse, premierul Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu”.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Viitorul guvern de extremă dreapta din Olanda va muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah: Operațiunea militară se va intensifica

Sindicaliştii din muzee sunt supărați pe declarațiile lui Ciolacu și îi oferă un contract de voluntariat pentru patru ore pe zi

Producătorii ar putea fi obligați să afișeze micșorarea gramajului produselor. Ciolacu: „ANPC a pus în transparență ordinul”

Partenerii noștri