Live

VIDEO. Gafă a primarului din Iași. Mihai Chirica: „Analfabetismul să nu plece din orașul nostru, ci dimpotrivă”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: captură Facebook/Mihai Chirica

Mihai Chirica, primarul Iașului și candidatul PNL la primărie, a făcut o gafă uriașă în timpul unei conferințe, după ce și-a depus candidatura pentru un nou mandat, relatează Ziarul de Iași.

„Vom continua proiectele noastre, să ne dezvoltăm, să promovăm un mediu curat, să aducem cât mai multe zâmbete pe fețele copiilor noștri, să le facem un sistem educativ de prim rang, iar analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru, ci dimpotrivă, să rămânem un exemplu pentru țară prin rezultatele pe care în patru ani le-am avut, an de an stând în topurile naționale cu copiii noștri”, a declarat Mihai Chirica în timpul discursului său.

El și-a depus candidatura luni pentru un nou mandat, candidând din partea PNL, după ce la alegerile din 2016 a fost ales din partea PSD. Mihai Chirica a fost exclus din partid după mai multe declarații critice la adresa conducerii PSD de atunci.

(G.C.)

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nicușor Dan nu vrea să aibă o dezbatere cu Sebastian Burduja: „Se spun lucruri și eu vreau să am sprijinul PNL”

De ce un Plan pentru București

Primăria, afacere de familie în Vâlcea. În timp ce într-un sat soții s-au înțeles, în altul un tată și fiul lui se ceartă pe funcție

Burduja, despre candidatura la Primăria Capitalei: „Sunt o alternativă pentru schimbare. Nu am mai fost primar în acest oraș”

Partenerii noștri