VIDEO. Gafă a primarului din Iași. Mihai Chirica: „Analfabetismul să nu plece din orașul nostru, ci dimpotrivă”

Data actualizării: Data publicării:
mihai-chirica-candidatura-gafa-iasi
Foto: captură Facebook/Mihai Chirica

Mihai Chirica, primarul Iașului și candidatul PNL la primărie, a făcut o gafă uriașă în timpul unei conferințe, după ce și-a depus candidatura pentru un nou mandat, relatează Ziarul de Iași.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Vom continua proiectele noastre, să ne dezvoltăm, să promovăm un mediu curat, să aducem cât mai multe zâmbete pe fețele copiilor noștri, să le facem un sistem educativ de prim rang, iar analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru, ci dimpotrivă, să rămânem un exemplu pentru țară prin rezultatele pe care în patru ani le-am avut, an de an stând în topurile naționale cu copiii noștri”, a declarat Mihai Chirica în timpul discursului său.

El și-a depus candidatura luni pentru un nou mandat, candidând din partea PNL, după ce la alegerile din 2016 a fost ales din partea PSD. Mihai Chirica a fost exclus din partid după mai multe declarații critice la adresa conducerii PSD de atunci.

(G.C.)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri