Live

Un câine maidanez din Dej a fost adoptat de ambasadorul Belgiei în Luxemburg

Data publicării:
Sursă foto: Facebook / Asociatia Anima Pro Terra

O căţeluşă găsită pe străzi, în vârstă de 6 luni din Dej a fost adoptată chiar de Ambasadorul Belgiei în Luxemburg, scrie MEDIAFAX.

Destinul căţeluşei Karen a început să se schimbe atunci când la vârsta de 3 luni a fost găsită pe când se ascundea speriată sub o maşină chiar de proprietara autoturismului.

Maşina trebuia mutată, însă micul animal nu voia să iasă din ascunzătoare, astfel că femeia a cerut ajutorul Asociaţiei Pro Anima care se ocupă de animalele fără stăpân. Membrii Asociaţiei au reuşit să o scoată pe căţeluşă de sub maşină şi au luat-o în îngrijire. La scurt timp după aceea, Asociaţia a pus-o spre adopţie pe micuţa căţeluşă, prin intermediul unei postări pe reţelele de socializare.

Sursă foto: dejeanul.ro

Au existat multe persoane care s-au aratăta dornice să-i ofere animalului un cămin. Cea mai surprinzătoare cerere de adopţie a venit însă din partea Ambasadorului Belgiei în Luxemburg.

Se pare că o asociaţie din Belgia care colaborează cu „Anima Pro Terra” a preluat postarea şi astfel, căţeluşa a fost adoptată chiar de Ambasadorul „Ţării ciocolatei” în Luxemburg.

A fost semnat un contract de adopţie în urma căruia căţeluşa a primit numele de „Caline” şi a fost transportată spre noua ei casă de către Ambasadorul României în Luxembur.

„Este un exemplu faptul că au ales să adopte un câine salvat de pe străzi şi nu şi-au cumpărat unul”, a declarat, pentru Dejeanul, Georgeta Stanciu, reprezentanta Asociaţiei Anima Pro Terra.

Editor: I. I. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Imagini revoltătoare în Dej. Elevi în costume populare subțiri au jucat hora în plin ger, pentru a marca Ziua Unirii Principatelor

Cercetător străin, arestat pentru că a vandalizat o biserică din Cluj și a furat obiecte de cult de mii de lei

Un polițist e grav rănit după ce s-a împușcat cu pistolul din dotare

Un băiat de 17 ani băut a provocat un accident rutier în Dej și și-a băgat în spital patru prieteni

Partenerii noștri