Un câine maidanez din Dej a fost adoptat de ambasadorul Belgiei în Luxemburg

Data publicării:
Catelusa adoptata de ambasadorul Blegiei in Luxemburg
Sursă foto: Facebook / Asociatia Anima Pro Terra

O căţeluşă găsită pe străzi, în vârstă de 6 luni din Dej a fost adoptată chiar de Ambasadorul Belgiei în Luxemburg, scrie MEDIAFAX.

Destinul căţeluşei Karen a început să se schimbe atunci când la vârsta de 3 luni a fost găsită pe când se ascundea speriată sub o maşină chiar de proprietara autoturismului.

Maşina trebuia mutată, însă micul animal nu voia să iasă din ascunzătoare, astfel că femeia a cerut ajutorul Asociaţiei Pro Anima care se ocupă de animalele fără stăpân. Membrii Asociaţiei au reuşit să o scoată pe căţeluşă de sub maşină şi au luat-o în îngrijire. La scurt timp după aceea, Asociaţia a pus-o spre adopţie pe micuţa căţeluşă, prin intermediul unei postări pe reţelele de socializare.

Ambasadorul Belgiei in Luxemburg a adoptat un caine din Romania
Sursă foto: dejeanul.ro

Au existat multe persoane care s-au aratăta dornice să-i ofere animalului un cămin. Cea mai surprinzătoare cerere de adopţie a venit însă din partea Ambasadorului Belgiei în Luxemburg.

Se pare că o asociaţie din Belgia care colaborează cu „Anima Pro Terra” a preluat postarea şi astfel, căţeluşa a fost adoptată chiar de Ambasadorul „Ţării ciocolatei” în Luxemburg.

A fost semnat un contract de adopţie în urma căruia căţeluşa a primit numele de „Caline” şi a fost transportată spre noua ei casă de către Ambasadorul României în Luxembur.

„Este un exemplu faptul că au ales să adopte un câine salvat de pe străzi şi nu şi-au cumpărat unul”, a declarat, pentru Dejeanul, Georgeta Stanciu, reprezentanta Asociaţiei Anima Pro Terra.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri