Live

Bărbat sunat de la primărie și invitat să-și ridice certificatul de deces. „Le-am spus că nu am cum să fiu mort dacă vorbesc cu mine”

Data publicării:
Certificat de deces FOTO: Getty Images

Săptămâna aceasta, un bărbat indian de 54 de ani a primit cel mai ciudat apel telefonic din viața lui: a fost sunat pe mobil de la primărie și invitat să-și ridice certificatul de deces.

Chandrashekhar Desai, din Manpada in Thane, spune că a fost bolnav de Covid-19 în august 2020 și s-a tratat acasă. În timpul perioadei de izolare a fost sunat o singură dată de autoritățile medicale care l-au întrebat de sănătate. Crede că atunci s-a produs o confuzie și că numele lui a fost trecut pe lista greșită, potrivit Indian Express.

Chandrashekhar Desai arătând poza certificatului de deces FOTO: Indian Express

Desai, care este profesor la o școală din Ghatkopar, spune că săptămâna aceasta a primit un telefon de la o femeie de la primărie, de la departamentul de sănătate, care l-a invitat să vină pentru a-și ridica certificatul de deces.

„Mi-a spus că primăria vrea să elibereze certificatul de deces pentru Chandrashekhar Desai. I-am spus că vorbește cu Chandrashekhar Desai și că nu sunt mort. A fost surprinsă și m-a întrebat dacă altcineva din familie a murit sau a fost infectat cu Covid”, a spus bărbatul.

După apel, Desai s-a dus la primărie să lămurească incidentul. „I-am întrebat motivul (de ce a fost declarat mort - n.n.), dar nu și-au recunoscut greșeala... Dar mi-au promis că vor lua măsurile necesare pentru a corecta eroarea ”, a spus Desai.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul bizar al pacientului infectat cu coronavirus timp de 613 zile

Virusul gripal e cel mai probabil să declanșeze o nouă pandemie. Cercetătorii se tem și de un patogen misterios numit „Boala X”

Polonia a primit, după doi ani de așteptare, primele miliarde de euro din PNRR, după reforme ale guvernului Tusk

Un Lamborghini, un Porsche și bunuri de 600 de milioane de euro au fost confiscate de poliție într-un caz uriaș de fraudă cu fonduri UE

Partenerii noștri