Live

A crezut că face sex cu iubitul ei până i-a văzut fața bărbatului. Cine era de fapt acesta

Data publicării:

O tânără de 20 de ani din SUA, studentă la o facultate din statul Indiana, a hotărât să dezvăluie în presa de peste Ocean experiența traumatizantă prin care a trecut în urma cu un an. Asta după ce bărbatul care s-a dat drept iubitul ei și - susține tânăra - a violat-o a fost achitat în instanță, iar acuzațiile i-au fost șterse din cazier.

Abigail Finney a vorbit cu reporterii de la publicația Buzzfeed despre traumatizantul incident și le-a explicat de ce definește întâmplarea drept viol.

Imediat după ce au avut loc faptele, Abigail spune că a simțit confuzie. Nu știa exact ce s-a întâmplat și cum să interpreteze faptele agresorului său. Știa că ce făcuse Donald Grant Ward, coleg de cameră cu iubitul ei, a fost greșit, însă nu era sigură că fapta poate fi definită drept viol. Un lucru este cert: din punct de vedere moral, fapta a fost una abominabilă.

Tânăra studentă își amintește că i-a trimis unei prietene un mesaj în acea seară: „Mă simt violată. Simt că este greșit (n.r. ce s-a întâmplat). Însă nu știu dacă este și ilegal”.

Potrivit legii din statul Indiana, ce a făcut Ward este însă legal, pentru că tânăra și-a dat consimțământul pentru actul sexual, crezând că bărbatul este iubitul ei. Acesta chiar a admis în fața polițiștilor că singurul motiv pentru care studenta a acceptat să întrețină relații sexuale cu el a fost pentru că a reușit să o păcălească.

Abigail a povestit în fața juraților cum a adormit în patul din camera de cămin a iubitului ei într-o seară. S-a trezit atunci când a fost luată în brațe și a crezut că în pat cu ea se află iubitul ei. Ward era în spatele ei, așa că nu i-a văzut fața. După un mic preludiu, a povestit tânăra, cei doi au întreținut relații sexuale. În tot acest timp, fata nu i-a văzut fața bărbatului.

La scurt timp, Abigail și-a dat seama că trebuie să folosească toaleta. Când s-a întors de la baie, l-a văzut pe Ward în pat.

„Îmi amintesc că rânjea la mine. A fost o imagine înfricoșătoare”, își amintește studenta.

În luna februarie, după ce tânăra l-a acționat în judecată, acesta a fost achitat definitiv. Iar acum tânăra a găsit puterea să-și spună povestea, pentru a atrage un semnal de alarmă. Aceasta crede că ce s-a întâmplat a fost un viol și că definiția acestei infracțiuni trebuie schimbată. Asta pentru că, în nu mai puțin de 40 din cele 50 de state americane, ce a făcut Ward nu poate fi considerat viol potrivit definiției legii.

Abigail a povestit și despre cât de greu i-a fost să înțeleagă și să accepte ce s-a întâmplat. Iubitul ei a sprijinit-o. La rândul lui, și acesta crede că fapta este un viol.

Însă realitatea este că bărbatul a fost găsit nevinovat pentru fapta sa. Între timp, victima lui se află încă sub terapie, suferă de anxietate și coșmaruri.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi soți români au fost arestați în Italia după ce poliția a văzut filmările din telefonul femeii

Condamnat la moarte de 2 ori pentru viol și crimă, un bărbat a ieșit din închisoare după 11 ani

Polițiștii din India au anunțat că i-au arestat pe toți bărbații care au violat-o în grup pe turista spaniolă și l-au bătut pe soțul ei

Mărturia tulburătoare a turistei spaniole violate în grup în India, în timp ce soțul ei era bătut: Unii mă agresau, alții se uitau

Partenerii noștri