Live

Juncker, explicație amuzantă pentru rana de pe obraz: "Să nu credeţi că doamna May mi-a provocat-o"

Data publicării:
Foto: Gulliver/Getty Images

Jean-Claude Juncker a ţinut să explice miercuri că are un bandaj pe obraz pentru că s-a tăiat la bărbierit şi le-a cerut în glumă ziariştilor să nu pună această rană pe seama premierului britanic Theresa May, relatează Reuters și Agerpres.

În condiţiile în care în aceste zile există un unghi privind Brexitul aproape pentru orice la Bruxelles, şeful executivului comunitar s-a simţit obligat să le explice ziariştilor de ce poartă un bandaj pe obraz înainte de o întâlnire cu Theresa May. Era îngrijorat, a explicat, ca nu cumva presa să o acuze pe şefa guvernului britanic de un gest provocat de frustrare.

"Vă spun acest lucru ca să nu credeţi că doamna May mi-a provocat această rană", le-a spus Juncker reporterilor în timpul unei scurte apariţii înainte de întâlnirea cu premierul britanic.

El a repetat, cu acest prilej, cu nu aşteaptă un progres notabil de la aceste discuţii, în contextul în care Theresa May face eforturi să-şi asigure sprijinul parlamentului pentru acordul de Brexit înainte de data oficială de ieşire din UE, 29 martie.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A cheltuit 150.000 de euro pe operații estetice pentru a arăta ”ca o papușă”, dar a ajuns ”un extraterestru”! Ce a ieșit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doar 18% dintre votanții pentru Brexit cred că acesta a fost un succes, la șapte ani de la referendum

„Un tiran nepoliticos și agresiv”. Vicepremierul britanic Dominic Raab a demisionat după un nou scandal uriaș la vârful guvernului

Noi dezvăluiri despre Donald Trump: Înfunda toaleta de la Casa Albă cu documente aruncate

Wimbledon 2019. Ducesele de Sussex și de Cambridge, dar și Theresa May urmăresc finala feminină

Partenerii noștri