Juncker, explicație amuzantă pentru rana de pe obraz: "Să nu credeţi că doamna May mi-a provocat-o"

Data publicării:
British PM Theresa May Visits Brussels For Further Brexit Talks
Foto: Gulliver/Getty Images

Jean-Claude Juncker a ţinut să explice miercuri că are un bandaj pe obraz pentru că s-a tăiat la bărbierit şi le-a cerut în glumă ziariştilor să nu pună această rană pe seama premierului britanic Theresa May, relatează Reuters și Agerpres.

British PM Theresa May Visits Brussels For Further Brexit Talks
Foto: Gulliver/Getty Images

În condiţiile în care în aceste zile există un unghi privind Brexitul aproape pentru orice la Bruxelles, şeful executivului comunitar s-a simţit obligat să le explice ziariştilor de ce poartă un bandaj pe obraz înainte de o întâlnire cu Theresa May. Era îngrijorat, a explicat, ca nu cumva presa să o acuze pe şefa guvernului britanic de un gest provocat de frustrare.

"Vă spun acest lucru ca să nu credeţi că doamna May mi-a provocat această rană", le-a spus Juncker reporterilor în timpul unei scurte apariţii înainte de întâlnirea cu premierul britanic.

El a repetat, cu acest prilej, cu nu aşteaptă un progres notabil de la aceste discuţii, în contextul în care Theresa May face eforturi să-şi asigure sprijinul parlamentului pentru acordul de Brexit înainte de data oficială de ieşire din UE, 29 martie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri