Live

Un rechin alb, surprins de obiectivul unui fotograf în spatele unui surfer, "îngrozitor de aproape"

Data actualizării: Data publicării:
Fotograful Jordan Anast a surprins un rechin alb sărind din ocean foarte aaproape de un surfer. Foto: Jordan Anast

Fotograful surprindea cu obiectivul sportivii aflați la un concurs de surf, în California. La un moment dat, din ocean a ieșit un mare rechin alb, îngrozitor de aproape de un surfer, a povestit ulterior fotograful pentru CNN și a completat că "așa ceva se întâmplă o dată în viață".

Jordan Anast, un fotograf din California, făcea fotografii la Concursul San Onofre Surf Club, când a surprins imaginea șocantă a rechinului, aparent la doar câțiva metri de surferul Tyler Warren în prim plan.

Anast a făcut fotografia remarcabilă pe 22 octombrie, în jurul orei 11 a.m., a declarat el pentru CNN. La început, nu și-a dat seama exact ce a capturat. La început a crezut că este vorba despre un delfin, însă dimensiunile l-au făcut să se uite mai atent, a povestit el.

„Nu am știut până când m-am uitat atent și am văzut structurile aripioarelor”, a explicat el. Apoi „și-a dat seama că era un mare rechin alb”.

În total, fofograful a surprins șase imagini cu marele rechin alb. El a spus că așa ceva nu se poate întâmpla decât o dată în viață. A fost ajutat, însă, și de teleobiectivul său de 400 de milimetri, pe care îl folosește de obicei pentru a fotografia evenimente sportive de la distanță.

Editor : D.D.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O singură orcă a ucis un rechin alb în doar 2 minute. Comportamentul balenei ucigașe îi uimește pe cercetători

Fotografia virală pentru care un român a fost premiat la un renumit concurs internațional. "Mulți spun că e o balenă sau un dragon"

Un fotograf în vârstă de 60 de ani, arestat pentru agresiune sexuală şi viol. El a fost reclamat de patru tinere

Un surfer i-a atacat pe toți localnicii unei insule din Indonezia ce i-au ieșit în cale. A spus că s-a simțit „aproape posedat”

Partenerii noștri