Un rechin alb, surprins de obiectivul unui fotograf în spatele unui surfer, "îngrozitor de aproape"

Data actualizării: Data publicării:
rechin alb surprins de un fotograf
Fotograful Jordan Anast a surprins un rechin alb sărind din ocean foarte aaproape de un surfer. Foto: Jordan Anast

Fotograful surprindea cu obiectivul sportivii aflați la un concurs de surf, în California. La un moment dat, din ocean a ieșit un mare rechin alb, îngrozitor de aproape de un surfer, a povestit ulterior fotograful pentru CNN și a completat că "așa ceva se întâmplă o dată în viață".

Jordan Anast, un fotograf din California, făcea fotografii la Concursul San Onofre Surf Club, când a surprins imaginea șocantă a rechinului, aparent la doar câțiva metri de surferul Tyler Warren în prim plan.

Anast a făcut fotografia remarcabilă pe 22 octombrie, în jurul orei 11 a.m., a declarat el pentru CNN. La început, nu și-a dat seama exact ce a capturat. La început a crezut că este vorba despre un delfin, însă dimensiunile l-au făcut să se uite mai atent, a povestit el.

„Nu am știut până când m-am uitat atent și am văzut structurile aripioarelor”, a explicat el. Apoi „și-a dat seama că era un mare rechin alb”.

În total, fofograful a surprins șase imagini cu marele rechin alb. El a spus că așa ceva nu se poate întâmpla decât o dată în viață. A fost ajutat, însă, și de teleobiectivul său de 400 de milimetri, pe care îl folosește de obicei pentru a fotografia evenimente sportive de la distanță.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri