Black Friday 2018. Lensa.ro, reduceri de 70% la ochelari de soare RayBan, Guess sau Hugo Boss

Data actualizării: Data publicării:
black friday 2018 lensa.ro
Foto: captura site lensa.ro

Retailerul online Lensa.ro a anunţat, joi, că pune în vânzare de Black Friday ochelari de soare, rame de vedere şi lentile de contact colorate cu discounturi de până la 70% şi aşteaptă vânzări de peste 100.000 de euro, în contextul în care românii vor să profite de reduceri pentru a cumpăra şi cadouri, scrie news.ro.

black friday 2018 lensa.ro
Foto: captura site lensa.ro

Retailerul estimează că va vinde aproximativ 3.000 de produse în perioada campaniei, în creştere cu 50% faţă de o perioadă obişnuită.

CITEȘTE ȘI: Black Friday 2018 la eMag. Samsung S8 la 1.500 de lei, frigider la 600 de lei

”În perioada de Black Friday, românii cumpără ochelari de soare, rame de vedere sau lentile de contact colorate şi pentru a acoperi necesitatea de cadouri pentru perioada decembrie”, se arată în comunicat.

De Black Friday 2018, cererea pentru ochelari de soare şi lentile de contact se dublează sau chiar triplează, consideră un director al Lensa.ro, Florin Niţă.

"Pe de o parte avem clienţii care vânează reducerile pentru a-şi mări colecţia de ochelari de soare întrucât ii percep ca pe un accesoriu de modă, pe de altă parte avem clienţii care doresc să achizitioneze din timp cadouri pentru luna decembrie. Cumulat, reducerile produselor aflate în stocul Lensa.ro depăşesc 150.000 euro", a precizat Florin Niţă.

De Black Friday, ramele Polarizen pornesc de la 79 lei la Lensa.ro, în timp ce ochelarii de soare au discounturi de până la 70%. În această perioadă, livrările sunt gratuite pentru comenzi de peste 150 lei, iar returul este gratuit în 30 de zile.

Alte brandurile incluse în campania de reduceri sunt Hawkers, Polaroid, Ray-Ban, Guess, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Polar, INVU, ZenVu Colors, Solotica şi Adore, potrivit retailerului.

CITEȘTE ȘI: Black Friday 2018 la evoMag. Mașini de spălat la 600 de lei, reducere de 47% la smartwatch-uri Apple

Lensa.ro a avut, în prima jumătate din 2018, o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro din vânzarea de ochelari de soare şi de vedere, lentile de contact colorate şi lentile de vedere.

Pe lângă produsele de optică, clienţii pot avea acces şi la servicii precum determinarea gratuită a dioptriilor, adaptare la lentile de contact, consultanţă specializată pentru cumpărarea de ochelari de vedere, montaj lentile de ochelari şi reparaţii rame.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri