Actorul Gabriel Coveșeanu a devenit noul manager al teatrului „Ion Creangă”

Data actualizării: Data publicării:
gabariel coveseanu
FOTO: ziarulmetropolis.ro

Actorul Petre Gabriel Coveşeanu, cunoscut publicului sub numele de Cove, a câştigat concursul de proiecte de management pentru Teatrul „Ion Creangă”, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Primăriei Capitalei.

gabariel coveseanu
FOTO: ziarulmetropolis.ro

Proiectul său de management a obţinut nota 9,17 (nota 9,08 în prima etapă şi 9,25 în a doua etapă). El a fost unicul candidat pentru funcţia scoasă la concurs pe data de 14 noiembrie, potrivit Agerpres.

Potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a Teatrului ''Ion Creangă'', începând cu data de 7 august Gabriel Coveşeanu a deţinut funcţia de manager interimar al instituţiei, conform dispoziţiei nr. 1.422/10.08.2018, emisă de Primăria Municipiului Bucureşti.

Absolvent al Academiei de Teatru şi Film ''I.L.Caragiale'', Facultatea de Teatru, Gabriel Coveşeanu s-a alăturat echipei Teatrului ''Ion Creangă'' în anul 1997, actorul interpretând în cei peste douăzeci de ani petrecuţi pe scenă roluri dintre cele mai diverse, sub îndrumarea unor regizori precum: Cornel Todea, Boris Petroff, Cezarina Udrescu, Attila Vizauer, Sorana Coroamă-Stanca, Theo Herghelegiu sau Octavian Jighirgiu.

În paralel cu activitatea din teatru, s-a remarcat şi în calitate de prezentator TV în emisiuni de divertisment.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri