Cea mai frumoasă fată din lume la numai 8 ani. Cine este Kristina Pimenova - FOTO

Data publicării:
Kristina Pimenova 1

 

 

FOTO: Facebook

Născută în Moscova, în anul 2005, Kristina Pimenova şi-a câştigat deja renumele în lumea modei, fiind considerată, la numai opt ani, cel mai tânăr supermodel, conturile sale de pe Facebook sau Instagram fiind urmărite de milioane de oameni, scrie Daily Mail, potrivit Mediafax.

Kristina Pimenova a prezentat deja colecţii aparţinând unor case de modă precum Armani, Benetton, Fendi sau Roberto Cavalli, a apărut pe coperta revistei Vogue Bambini, iar pagina sa de Facebook are peste 2 milioane de like-uri.

Mama sa, Glikeriya Shirokova, un fost fotomodel rus, este cea care manageriază cele două pagini de pe reţelele de socializare şi, potrivit sursei citate, nu de puţine ori a fost acuzată că îşi exploatează copilul sau că fotografiile publicate cu Kristina sunt de "natură sexuală".

Multe dintre comentariile apărute la fotografiile postate fac referire la "picioarele lungi" ale fetiţei sau la alte părţi ale corpului şi chiar au existat cereri în căsătorie, deşi fata va împlini nouă ani abia la sfârşitul acestui an.

“Părinţii ca tine sunt motivul pentru care fetele au probleme atunci când cresc mari... de asemenea sunt atât de mulţi oameni care se uită la aceste fotografii din motive sexuale”, este unul dintre comentariile apărute pe contul fetei.

Ca răspuns la aceste critici, Glikeriya Shirokova a declarat pentru MailOnline: “Trebuie să gândeşti ca un pedofil ca să vezi ceva sexual în aceste poze, deci este momentul să mergi la doctor. Nu accept aceste acuzaţii". Femeia insistă că fotografiile sunt inocente, deşi în multe dintre acestea Kristina apare purtând fuste foarte scurte sau pantaloni foarte scurţi, scrie Daily Mail.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri