JURNAL PENTRU COPII. Coregrafia unei relații perfecte: „bebelușa” Oana Ioniță și fetița ei

Data publicării:
30032013-2013-03-31-20h15m39s29
De când a devenit mamă, viața Oanei s-a schimbat radical și vrea să profite la maxim de fiecare clipă petrecută alături de micuța sa.

„Ne place să dansăm împreună, ne place să mergem în parc, să ne distrăm, să repetăm culorile și să ne uităm pe globul pământesc, să inventăm tot felul de state, orașe și capitale care nu există”, povestește Oana Ioniță.

Deși Oana se consideră o mamă norocoasă, cu o fetiță cuminte, sunt momente în care Isabela mai face și năzbâtii...„Aaaaa, tocmai astăzi a făcut o trăznaie foarte mare, mi-a luat carioca și mi-a pictat tot peretele de la bucătărie cu carioca albastră, buni nu a văzut, eu nu am văzut și când am conștientizat ne-a șocat de-a dreptul, pentru că peretele nu mai arăta ca înainte, e un fel de mic Picasso!”, spune Oana.

Chiar dacă are doar 2 ani și 4 luni, fetița Oanei este foarte cochetă și nu ratează nicio șansă să pună mâna pe cosmeticele mamei: „Problema e că a început să își aleagă singurile rujurile din casă, eu nu mai am niciun ruj. Știe unde sunt fardurile, deja a început ...Este foarte cochetă, eu nu eram așa la vârsta ei, mă depășește. Își alege singură ținutele, vrea neapărat cu ceva anume și nu s-ar îmbrăca altfel decât cu ce vrea ea”.

Deși Isabela se anunță a fi o șoferiță foarte bună, Oana are alte planuri pentru micuța ei. „Ea o să fie o balerină mult mai talentată decât mama ei, pentru că are o constituție, m-am uitat, e foarte bine proporționată. Nu sunt genul de părinte care să-și împingă copilul spre a face exact ce vrea el, dar o să facă și ce vreau eu, pentru că mai târziu o să-și dea seama de ce vrea. Eu am facut ATF-ul, facultatea, chiar dacă nu vroiam și am văzut că mi-a prins bine după aceea, așa că, din când în când, e bine să-i ascultăm și pe părinți”, spune Oana.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri