Trailer pentru filmul „Friends”, viral pe rețelele de socializare

Data actualizării: Data publicării:
friends

În ultimele zile, un nou trailer a circulat pe rețelele de socializare dând speranță milioanelor de fani ai serialului „Friends”. După 14 ani de când s-a încheiat mult îndrăgitul serial, acest trailer a oferit bucurie telespectatorilor care sperau ca producătorii serialului „Friends” să urmeze exemplul serialului „Sex and the City”și să lanseze un nou film.

Din păcate, trailer-ul este un fals, creat de un fan. Clipul s-a bucurat de un real succes pe internet, strângând în doar câteva zile aproape 4 milioane de vizualizări.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Clipul „The One With The Reunion” durează 3 minute și conține scene din filmele în care actorii au jucat după încheierea serialului, precum serialul „Cougar Town”.

Din 2004, când a rulat ultimul episod, fanii îndrăgitului serial, care s-a bucurat de un succes incredibil în anii '90, au sperat la o continuare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri