Olivia Newton-John, bolnavă de cancer: Am 70 de ani şi am avut cea mai grozavă viaţă

Data actualizării: Data publicării:
olivia newton john shutterstock
FOTO; Shutterstock

Actriţa Olivia Newton-John a spus, într-un interviu televizat în care vorbeşte despre lupta sa cu cancerul, că este recunoscătoare pentru că ''i-a fost dăruit mai mult timp'', relatează vineri Press Association.

olivia newton john shutterstock
FOTO; Shutterstock

Actriţa şi cântăreaţa australiană a declarat că nu a făcut public diagnosticul de cancer pe care l-a primit în 2013 întrucât voia să confrunte problema pe cont propriu, potrivit Agerpres.

Newton-John, cunoscută publicului pentru interpretarea, alături de John Travlota, din pelicula ''Grace'' (1978), a respins speculaţiile pesimiste referitoare la starea sa de sănătate, spunându-le admiratorilor că ''se simte bine''.

Într-un interviu recent pentru emisiunea Today de la NBC, actriţa în vârstă de 70 de ani a recunoscut că are diferite temeri: "Toată lumea le are. Vom muri cu toţii, este probabil lucrul pe care oamenii îl acceptă cel mai greu - faptul că ştiam cu toţii asta".

"Simt că, într-un fel mi-a fost dăruit mai mult timp. Am pierdut oameni mai tineri ca mine, aşa că sunt foarte recunoscătoare. Am 70 de ani şi am avut cea mai grozavă viaţă, iar acum am primit timp suplimentar."

"Sunt recunoscătoare pentru asta şi o să mă bucur pur şi simplu de fiecare zi, este tot ce pot face", a mai spus actriţa.

Newton-John a dezvăluit în mai 2017 că a fost diagnosticată cu cancer la sân a doua oară după ce mai luptase cu boala în anii '90.

Anul trecut însă a recunoscut că este vorba despre un al treilea diagnostic de cancer întrucât nu a făcut publică recidiva cancerului din 2013.

Referindu-se la motivele care au determinat-o să nu vorbească despre acest al doilea diagnostic, actriţa a spus că a dorit să evite ''speculaţiile''.

"Am decis că vreau să confrunt sigură această problemă", a spus vedeta.

"Nu ştiu, am hotărât, la momentul respectiv să ţin informaţia doar pentru mine".

Newton-John, care foloseşte canabis medicinal alături de alte medicamente, a spus că simte ca va ''învinge'' boala.

"Poţi fi o victimă sau poţi fi un învingător şi te poţi bucura de viaţă. Nu a fost uşor, bineînţeles, sunt om şi am temeri la fel ca oricine altcineva care se luptă cu cancerul sau alte boli".

"Dar este alegerea ta cum îi faci faţă. Eu mereu încerc să îi fac faţă într-o manieră pozitivă".

Newton-John va lansa săptămâna viitoare o carte de memorii intitulată ''Don't Stop Believin''.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri