Sari la conținut

Scandalul sexual de la Hollywood. Ben Affleck: Vreau să fiu parte a soluției

În urma acuzațiilor de agresiune sexuală, actorul Ben Affleck spune că își va examina propriul comportament și că vrea să facă parte din soluție. Declarațiile fac parte dintr-un interviu acordat duminică Associated Press, citat de The Hollywood Reporter și Agerpres. 

23rd Annual ELLE Women In Hollywood Awards - Show

Foto: Gulliver/Getty Images

Într-un interviu acordat duminică Associated Press pentru promovarea filmului cu supereroi "Justice League", Affleck a spus: "Îmi analizez propriul comportament și mă asigur că sunt parte a soluției".

După ce a condamnat acțiunile lui Harvey Weinstein luna trecută, Affleck a fost forțat să-și apere propriul comportament. El și-a cerut scuze pentru că a atins cu mâinile sânii actriței Hilarie Burton în 2003 în timpul unei emisiuni pe care aceasta o găzduia,"Total Request Live" de pe MTV. Într-o altă înregistrare din 2004 se poate vedea cum Affleck o trage în brațele sale pe prezentatoarea Montreal TV Anne-Marie Losique.

Duminică, Affleck a spus că două lucruri trebuie să se întâmple. Primul dintre acestea este ca "mai multe femei să ajungă în poziții de putere", iar al doilea ca hărțuirea sexuală să fie "o problemă a bărbaților", respectiv ca aceștia să semnaleze comportamentul inadecvat.

Pe aceeași temă