Ultima extravaganţă a românilor cu bani care îşi petrec vacanţa la Mamaia

Data publicării:
shutterstock_137977160
Foto: Shutterstock

Şampanie băută în jacuzzi, chiar pe terasa camerei de la hotel. Nu e doar o imagine de film, ci şi ultima extravaganţă a românilor cu bani care îşi petrec vacanţa la Mamaia. Un astfel de sejur costă câteva mii de euro, dar hotelurile de lux nu duc lipsă de clienţi: sunt toată vara pline.

Piscine cu apă turcoaz, cocktailuri răcoritoare şi apartamente somptuoase. Nu într-o insulă exotică din Pacific ci la noi, la Mamaia. Luxul are un preţ: 1.000 de euro pe noapte.

Apartamentul are o terasă imensă de unde se poate vedea marea, şezlonguri unde turiştii pot face plajă şi o cadă cu jacuzzi ude se pot relaxa în orice moment al zilei. Turiştii nu se uită la bani în vacanţă.

Cristiana Bîrcu, manager hotel: Îşi doresc aprtamente spaţioase, clar le preferă pe cele cu vedere la mare, automat în pachetul achiziţionat îşi doresc să aibă cât mai multe servicii incluse astfel încât să nu fie nevoiţi să mai plece din hotel.

Românii sunt atenţi şi la cum arată plaja dacă tot plătesc mii de euro.

-Nu m-am gândit niciodată la buget, mă gândesc să ne simţim cu toţii bine şi să fie totul frumos, nu mai contează bugetul.

-Serviciile ar trebui să pornească undeva din cameră, după care pe plajă şi aşa mai departe şi mă refer în primul rând la curăţenie.

-Cazarea e de 4 stele plus plus serviciile sunt fără probleme, un pic prânzul ar trebui să fie mai diversificat.

Un alt hotel de lux tot din Mamaia are apartamente cu terase mari cu vedere la mare, videoproiector şi piscină la doi paşi.

Preţurile pornesc de la 100 de euro pe noapte şi ajung la 500 de euro în vârf de sezon.

Andreea Bălan, PR complex hotelier: Camerele noastre au sistem smart house, sunt dotate cu mobilier de ultimă generaţie, locuri de joacă, plajă, o plajă cât mai frumoasă cu apă curată.

Nu oricine îşi pemite totuşi o vacanţă extravagantă în ţară. În medie românii cheltuiesc pentru o vacanţă de lux de 4 nopţi, 2.500 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri